Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen.

Meer dan 50 jaar expertise in nijverheid en industrie.

Of het nou om de automobielindustrie, bouw- en metaalnijverheid en grote industriële of kleine bedrijfswerkplaatsen gaat; FÖRCH is uw deskundige partner en adviseur voor werkplaatsuitrusting en montage- en bevestigingsmiddelen.

Wij kennen ‘onze’ sectoren, zijn ons bewust van de alsmaar toenemende eisen en hebben ons daarop ingesteld; met een deskundige en ervaren buitendienst, een omvangrijk productportfolio en een dienstverlening die niets te wensen overlaat. Met deze werkwijze bouwden we de afgelopen vijftig jaar een netwerk op van goede partners en meer dan 300.000 klanten in meer dan 50 landen die vertrouwen op FÖRCH.

Wat kunnen we voor u betekenen?

 

Automobiel

Tijd is geld. Dat geldt voor iedere branche, maar in het bijzonder voor automotive werkplaatsen. Uw klanten willen snel weer op pad kunnen. Om snel te kunnen handelen hebben automotive specialisten flexibele en innovatie oplossingen nodig.

Er zijn weinig sectoren die zo dynamisch zijn als de automobielindustrie. Steeds weer nieuwe modellen en technologieën eisen een flexibele houding en bereidheid tot aanpassing van professionals. Alleen wie over de nieuwste technieken beschikt is in staat om snel en goed aan de behoeftes van zijn klant te voldoen. Dankzij de hoge kwaliteitsnormen is FÖRCH dé perfecte partner voor u. Onze producten zijn divers, kwalitatief hoogstaand en perfect afgestemd op de behoeften van de automobielindustrie. Onze dienstverlening is snel en betrouwbaar. Onze verkoopadviseurs zijn deskundig, persoonlijk en altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen. We geven u niet alleen ons woord, maar ook onze hand zodat u en uw klanten maximaal tevreden kunnen zijn.

Of het nu gaat om voertuigen met twee, vier of meer wielen: twee handen en de juiste apparatuur, meer heeft u niet nodig.

Het feit dat gereedschappen, werkplaatsbenodigdheden, verbruiksmaterialen, chemicaliën, elektronica en nog veel meer producten van FÖRCH komen, maakt uw werk niet alleen eenvoudiger, maar werkt ook beter. Veel keuzemogelijkheden, een goede kwaliteit en optimale efficiëntie zijn geen toeval. Wij denken in oplossingen die altijd precies op uw wensen aansluiten. Dit verklaart ons uitgebreide portfolio van hoogwaardige producten die letterlijk met onze taken meegroeien. Daarbij genieten speciale gebieden altijd onze zorg. Een hoogtepunt binnen ons brede aanbod is de FÖRCH TRUCKLine. Speciaal ontwikkeld en geperfectioneerd voor bedrijfswagenwerkplaatsen geeft het onze partners een voorsprong op hun concurrenten.

 

Bouwsector

De bouw bestaat uit een breed scala van expertises. Eén ding is duidelijk, ze hebben allemaal een sterke en competente partner nodig. Bij FÖRCH staan met name de volgende branches centraal;

  • Dak, Houtbouw
  • Raamconstructie
  • Schilder, gyproc, stukadoor
  • Schrijnwerk, interieur
  • Metaal
  • Sanitair, verwarming, airco
  • Elektrische installaties
  • Civiele techniek

We kennen de steeds toenemende eisen en passen ons aan uw wensen en behoeften aan. Uit ons uitgebreide assortiment stellen wij een klantspecifiek serviceportfolio samen dat bestaat uit producten, diensten en oplossingen. 

Of het nu gaat om handgereedschap, bouwchemicaliën, bevestigingstechnologie of andere verbruiksmaterialen - wat voor "Bouw" het ook is, u bent bij ons aan het juiste adres.

We hebben een uitgebreid assortiment van hoogwaardige producten voor u klaar staan, die continu wordt bijgewerkt en uitgebreid. Onze ervaren professionals testen voortdurend nieuwe producten die uw werk gemakkelijker, veiliger en efficiënter maken.

 

Metaalsector

Ongeacht of het om handwerk of industrie gaat: uw wensen zijn onze drijfveer. U inspireert onze productdeskundigen dagelijks om aan uw unieke eisen met een breed scala op maat gemaakte producten, te voldoen. Als vakprofessional in de metaalbewerking bent u namelijk niet alleen op zoek naar passende producten, maar ook naar oplossingen.

Verbruiksmaterialen, handgereedschappen, chemicaliën of veiligheidsuitrusting: de professionele producten van FÖRCH komen zelfs onder de zwaarste omstandigheden tot hun recht. Onze grote deskundigheid en jarenlange praktijkervaring stellen ons in staat om het productassortiment continu te verbeteren en uit te breiden. Gezien de optimale afstemming van onze producten op de eisen van lichte en zware metaalconstructies en de compromisloze eisen bij nauwkeurige metaalontwerpen en constructietechnieken, bent u bij FÖRCH aan het juiste adres.

Wij zijn op de hoogte van uw omvangrijke en gevarieerde werkzaamheden en zijn daardoor in staat om uw werk makkelijker te maken. Ons innovatieve en kwalitatief hoogwaardige productassortiment richt zich op veilige, nauwkeurige en efficiënte producten. Het gaat erom dat de vonk overspringt.

Of het nou om draadsnijden, snijden, buigen, zagen of veilen gaat: wij nemen zelf ook onze producten in de hand om ze te controleren en testen. U kunt blind op de kwaliteit van onze producten vertrouwen. Ook bij frezen, boren, lassen, omzetten of solderen herkennen we nieuwe uitdagingen uit de praktijk en passen we innovatieve oplossingen toe in onze producten. Daarnaast bieden wij u ook na aankoop ons advies en praktische hulp aan. Dat bent u immers van ons gewend.

 

Industriële en bedrijfswerkplaatsen

Schaalgrootte en een individuele aanpak zijn bij FÖRCH geen tegenstellingen van elkaar. Integendeel. Onze businessunit voor ‘industrie- en bedrijfswerkplaatsen’ ondersteunt u bij uw inkoop- en productieprocessen.

Systematische veiligheid vormt de basis van vertrouwen. En wederzijds vertrouwen vormt de basis voor een adequate ondersteuning. Onze ondersteuning laat met zijn hoogst mogelijke leverings- en kwaliteitsniveau, een breed standaardproductportfolio en een individueel groothandelsassortiment niets te wensen over. Om samen succesvol te worden, werken wij collectief met u aan langdurige systeemoplossingen. Op deze manier creëren wij een win-win situatie. Bij FÖRCH zijn wij ons ervan bewust dat uw succes tot het onze leidt. Daarom is uw succes voor ons een drijfveer om topprestaties te leveren.