Exclusieve verdeler van gereedschappen in België

Zowel ‘ten velde’ bij de klanten, als vanuit de hoofdzetel in Genk, bewijst het dynamische team van Lhomme Tools elke dag zijn meerwaarde. Onze medewerkers garanderen in heel België stipte en correcte leveringen van ongeveer 50.000 artikelen bij meer dan 5.000 klanten.

Lhomme Tools beschikt over een zeer uitgebreid assortiment van gereedschappen. Elke klant heeft dus slechts één aanspreekpunt om het speciaal gereedschap voor het garagebedrijf te bestellen.

Persoonlijke en snelle service

Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Dit vertaalt zich niet alleen in de geleverde producten van absolute topmerken, maar ook in de persoonlijke service. Klanten zijn bij ons geen nummer. Wij hanteren een no-nonsense-politiek: alleen door afspraken correct na te komen is een zakelijke relatie op lange termijn mogelijk.

Snelheid is uiteraard essentieel voor een distributiebedrijf. Ons bedrijf garandeert dan ook zeer snelle leveringstermijnen. Wij hebben ons gespecialiseerd in niet-alledaagse gereedschappen, die we binnen 24u in heel België kunnen leveren.

Direct informeren

Er zijn nog tal van andere redenen waarom u voor Lhomme Tools & Fasteners moet kiezen. Overtuig uzelf door te grasduinen op de websites van FörchKlannHubitools of Pichler-Werkzeug. Of contacteer één van onze medewerkers. Wij staan graag tot uw dienst.

veelgestelde vragen

Technische antwoorden vinden

Bekijk alle thema’s

demofilm

Verkeerd getankt? Hoe veilig brandstof opzuigen?

Alle demofilms