Lhomme Tools & Fasteners, Member of the Förch Group

 

Exclusieve verdeler van gereedschappen in België

Zowel ‘ten velde’ bij de klanten, als vanuit de hoofdzetel in Genk, bewijst het dynamische team van Lhomme Tools elke dag zijn meerwaarde. Onze medewerkers garanderen in heel België stipte en correcte leveringen van ongeveer 120.000 artikelen bij meer dan 10.000 klanten.

Lhomme Tools beschikt over een zeer uitgebreid assortiment van gereedschappen. Elke klant heeft dus slechts één aanspreekpunt om het speciaal gereedschap voor het garagebedrijf te bestellen.

Persoonlijke en snelle service

Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Dit vertaalt zich niet alleen in de geleverde producten van absolute topmerken, maar ook in de persoonlijke service. Klanten zijn bij ons geen nummer. Wij hanteren een no-nonsense-politiek: alleen door afspraken correct na te komen is een zakelijke relatie op lange termijn mogelijk.

Snelheid is uiteraard essentieel voor een distributiebedrijf. Ons bedrijf garandeert dan ook zeer snelle leveringstermijnen. Wij hebben ons gespecialiseerd in niet-alledaagse gereedschappen, die we binnen 24 tot 48 uur in heel België kunnen leveren.

Onze klanten

Onze klanten zijn professionals in de automotive, bouw en industrie;
Dak, Houtbouw, Raam, Schilder, Stukadoor, Schrijnwerk, InterieurSanitair, Verwarming, Airco, Automotive, Carrosserie, Truck, Bandencentrale, Motoren, Landbouw, Metaal, Industrie, Onderhoudsdiensten, Steden en Gemeentes, Scholen, Civiele technieken,...
Zij vinden allen hun gading in ons uitgebreid gamma van producten.

Onze dynamische onderneming kan rekenen op een team van medewerkers in elke hoek van het land. Zij behouden het persoonlijk contact met hun klanten en staan steeds paraat om hun verder te helpen met technische vragen, producten en tijdbesparende oplossingen.

Onze partners

Er zijn nog tal van andere redenen waarom u voor Lhomme Tools & Fasteners moet kiezen. Overtuig uzelf door te grasduinen op de websites van FörchKlannHubitools of Pichler-Werkzeug. Of contacteer één van onze medewerkers. Wij staan graag tot uw dienst.

Ons team